ИНТЕРВЮ на ВЛАДА ПАРФЕНОВА: ИНТЕРНЕТ ЗАПОЗНАНСТВА ЧЕСТО СА С ИЗМАМНИК, ХАКЕР ИЛИ РОБОТ

Влада Парфенова е дипломиран психолог, сексолог, тренинг- мениджър на проекта „Мисия Кралица”, автор на книги с женска тематика. У нас идва по време на гастрол като балерина – възпитаничка е на легендарната хореографка и поетеса Лидия Уланова. Остава в България, установява се да живее в Пловдив. Омъжена е и е родител. Ето защо смята, че за секса трябва да се говори по-сериозно и отговорно. Не одобрява профанизирането на тази тема в българските шоу среди и в медиите ни. Журналист от „ШОУ” разговаря с нея.

— Влада, разкажете за себе си и за това как се озовахте в България?

-Родена съм в Русия, в един малък град. Завършила съм първо музикално училище, след което – професионален балет, в класа на Лидия Уланова – специалност „Класически балет” на Пермското държавно училище. Малка група за модерен балет тръгнахме на гастроли в Гърция през България, и стана така, че останахме близо година тук. За това време България толкова ми хареса, че реших да остана да живея в Пловдив. Завърших Пловдивския  университет със степен  бакалавър и магистър по приложна психология. После реших, че е добре да завърша и информационен онлайн бизнес. Започнах да  организирам онлайн конференции сред рускоговорящите в целия свят. До момента съм създала 35 авторски тренинг програми по женска тематика и съм участвала в над 200 международни онлайн конференции. Написала съм и две книги — „ Пари по женски“ и „Жената на Краля“. Също така провеждам в София тренинг “Мисия Кралица”, на който пристигат жени от целия свят. На този тренинг помагам на жените да създадат собствен образ и стил, да открият истинското си предназначение в живота. Темите са: женственост, сексуалност, поддържане на здравето, бизнес умения за продажби и печелене на пари. Една от най-нашумелите ми тренинг програми е „Кралица на секса“, която  помага на жената да бъде сексуална и съблазнителна в леглото на любимия мъж.

— С какво вашите разбирания в областта на секса, са по-различни от тези на именитата Кобилкина?

— Уважавам работата на всеки колега, но темата за секса е много по-сериозна, отколкото се представя в публичното пространство. За съжаление, повече от 95 % от населението на света не познава добре механизмите на сексуалността. Уверена съм, че мога да помогна на много жени и мъже да овладеят сексуалното изкуство и да се обичат повече, за благото на своята връзка, или семейство, като им дам моята професионална гледна точка за секса. Тя е базирана на знанията на най-добрите експерти в тази област.

— Какво мислите за запознанствата чрез интернет?

— Имам много клиенти, които са се запознали и по-късно дори са създали семейство, след запознанство в интернет. Но, разбира се, виртуалното пространство крие и много опасности. Много жени предпочитат да общуват онлайн и по-късно, в реалния живот установяват, че недобре са проучили партньора си, остават разочаровани от него. Ако някой е решил да се запознава онлайн, трябва да научи някои правила, за да не стане обект на измама и виртуална нереална връзка. По правило, първо се гледат снимките. Ако те ви притесняват, защото ви изглеждат нереални, значи и човекът зад тях не е това, за което ви се представя. Нерядко се оказва хакер, измамник или дори робот!… Моят съвет е да не чакате дълго, ако сте проявили интерес към човека отсреща и да си определите реална среща с него. Тогава ще разберете всичко! Но, знаете ли, дори и при реално общуване, ако не сте запознати с основни правила на комуникацията, пак може да останете излъгани. Наблюдавам един парадокс – много хора първо се женят и после се опознават, а трябва да е обратното.

 

С Брайан Трейси, милиардер, автор на над 60 бестселъра и световен експерт в областта на успеха

 

— Смятате ли, че живеем в «женско» време? 

— Още в древността са били познати едни от най-сериозните закони за енергийна циркулация на взаимоотношенията между мъжа и жената. Ще бъда откровена: Мъжът винаги ще е по-силен от жената. И в това няма нищо лошо. Когато ние, жените, го осъзнаем и престанем да се борим и да се състезаваме с мъжете, тогава всеки ще се заеме с неговата най-важна мисия в живота. Едно ще ви кажа: от жената зависи много, дали мъжът ще се прояви като мъж. Силата на жената е в нейната слабост, мъдрост и проява на разумност. Всяка жена е прекрасна в своето проявление, мъжът не може да живее без жената. Именно жената зарежда мъжа  с вътрешна енергия, дава му сили и вдъхновение да постига целите си. И ако мъж може да задържи такава жена, тогава много възможности ще се отворят пред него. А когато жената се научи да използва женската си сила, тогава тя ще спре да се бори с мъжа и ще се изпълни най-главното й предназначение — да получава удоволствие от това, което прави, и да се радва на красотата на живота.

— На какво отдавате това желание на съвременните жени към унификация? – Да са руси, с пищни гърди, напомпани устни и прочее?…

— Не смятам, че това още дълго ще продължи да бъде „модерно”. Моите лични наблюдения са, че мъжете вече се отклоняват от този шаблон. Дори бих казала, че вече идва „модата” на добре изглеждащата жена личност.

 

С доктор Невен Енчев и доктор Ангел Енчев

На какво отдавате прекалената сексуалност или понижената такава днес?

— Основните причини за прекалената сексуалност са неизразходвана енергия, бурна фантазия или активен интерес към секса. А основните причини  за понижената сексуалност може да бъдат по рождение, като последица от отношението към секса в семейството, или свързани с някакво негативно преживяване и стрес.

Безразборните връзки сякаш също се превърнаха в нещо като мода?

— Това е компенсаторен механизъм, който се ражда вследствие  на избягване на поемане на отговорности в живота. Другите причини могат да бъдат или занижена самооценка, с цел доказване, или обратното – завишено самочувствие, компенсиращо занижената самооценка. Човек, който е сигурен в своята ценност, няма защо да се лута и да търси подобно „самодоказване”.

 — Съществува ли „точката” Джи, която вече стана нарицателно в шегобиен план?

— Според повечето изследвания  „точка” Джи не съществува, а има област Джи. За нейното събуждане е необходимо изпълнението на определени практики. За да сме по-конкретни, съществуват много други секретни, интимни области, които допринасят тя да се активизира и да доведе до удовлетворителен оргазъм, както на мъжа, така и на жената.

 — Може ли да се „тренира“ сексапил за привличане? Има ли, така да се каже, „техники“ за това? 

— Да, разбира се. Именно затова създадох и моята авторска програма „Кралица на секса“.  В програмата  е представен  симбиоз от практическа теория и практически упражнения, които помагат на жената да овладее изкуството на интимния живот. Сексулното изкуство е необходимо да бъде изучавано и практикувано. Сексът  е мощен механизъм за изграждането на щастливи отношения. А всеки човек се нуждае от щастие!

С Ники Кънчев

 

— Какви са в сексуално отношение, според вас, българските жени, българските мъже?   — Прекрасни са. Българите – и жени, и мъже, по принцип са красиви и хора с отзивчиви и топли сърца. Вие сте много емоционални, харизматични и живи. Има много потенциал в българската нация.

— А защо тогава в нашето общество все по-трудно се установяват стабилни връзки и бракове?

— Това не е ваш, национален, а световен проблем. Но напоследък се отчита едно всеобщо желание и тенденция за съхраняване на семейството и семейните ценности. Все по-често аз срещам хора, които искат да получат съвет за хармонизиране на отношенията вътре в семейството, като заложат на морала и на взаимното уважение. Това е хубав знак, който ми дава надеждата, че човечеството ще възпитава в добър дух бъдещите поколения.

Едно интервю на Росица РУСЕВА 

 

 

Сподели в социални мрежи

Опубликовать в Одноклассники

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *